Semmelentusiasterna – här är mina favoriter

Hem Aktuellt Semmelentusiasterna – här är mina favoriter

Det är inte enbart jag som frossar i mig semlor i parti och minut utan det finns många andra som är minst lika engagerade och passionerade av detta fantastiska bakverk. Jag vill passa på att lyfta fram några av dessa entusiaster och jag rekommenderar varmt att spana in deras respektive konton. Mycket läsvärt och underhållande.


Semlor från Pelle Henrikssons bageri Lundmark – en del av Pontusgruppen. Kanske stans godaste semla 2017.

Semmelmamman alias Jessica Gyllenberg äter i princip en semla om dagen under semmelperioden, heeeelt crazy. Jag älskar folk som har driv och som har passion för något de brinner för och i Jessicas fall går det inte att ta miste på att semlor betyder allt. En semla om dagen är hennes motto under semmelperioden och för mig är det en gåta att hon inte ser ut som en Barbamamma. Jessica bor i Stockholm men reser även runt en del i landet så det finns även semlor som inte bär en 08-stämpel.
Blogg: Här
Instagram: Här

Semmeltestarna – Din sanningsemla i semmelskogen. Bäva, Stockholms bagare. Vi är nålsögat varje semla måste passera.
Det här är ett riktigt bra Instagramkonto vars enda uppgift är att testa semlor och även om de flesta testerna utförs i Stockholmsområdet så finns den en del semlor som de smakat på även utanför huvudstaden. Informativt, underhållande och med glimten i ögat. Me like.
Instagram: Här

Mr. Semmelman – Har spelat in en heeelt knasig video som bara måste ses. Om du hör något lätt surrandes utanför bostaden så är det ingen drönare utan ett semmelufo fullastad med fluffig grädde på väg mot dig😉 Semmelufo, ett nytt begrepp!
Instagram: Här

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.