Sommarkafé: LIBINK Agrikultur

På en liten gård i Vrena några mil utanför Nyköping finner du LIBINK Agrikultur som startades upp 2019 av Graziella Cao och Kaj Backlund. Här odlas KRAV-märkta och ekologiska grönsaker såsom sparris, tomater, bönor, betor, mangold, morötter, olika kålsorter och mycket mer.

I gårdsbutiken finner du utöver grönsaker från gården, även sörmländska delikatesser, det mesta med ekologis inräkning samt delikatesser från Medelhavet. Det finns således en hel del smått och gott för alla smaker.

Under den varmare årstiden finns ett sommarkafé med hembakat fikabröd, smörgåsar och enklare maträtter fylld med gårdens egna grönsaker. LIBINK Agrikultur står även med i Sörmlands Matkluster.

Se nu till att ge dig ut på landsbygden till vajande sädesfält och njut av det förförande sörmländska landskapet på din väg till LIBINK Agrikultur.

✿Varmt välkomna✿

LIBINK Agrikultur
Adress: Lilla Binklinge 1, Vrena/Södermanland
Hitta hit
Säsong: Februari-september (gårdsbutiken öppet året runt)
Öppettider: Sommartid, torsdag-fredag 11.00–18.00 och lördag-söndag 11.00–16.00 (fredag-söndag 11.00-16.00 när det ej är högsommar)
Hemsida/Facebook/Instagram

Fler sommarkaféer hittar du under fliken ”Fik per landskap” på bloggen. Du får gärna tipsa mig om bra och mysiga sommarkaféer/säsongskaféer. Du kan även skriva en rad här på bloggen.


✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.