Det är semmeltider och på sociala medier flödar det av vackra, knasiga, fula och kreativa semlor. Hybridsemlornas tidevarv har ebbat ut och de mer normala och klassiska semlorna har återtagit sin plats på tronen – men givetvis finns det fortfarande undantag!
Semlan är inte enbart god, den är vacker också vilket gör bakverket till en tacksam modell för många fotografer.
Du som följer mig på bloggen känner väl till att jag genom åren kört serien Veckans blogg där jag lyfter fram en mat- och bakbloggare i rampljuset.
I detta inlägg har jag letat fram några foton på semlor som några vloggare/bloggare/Instagrammare skapat så håll till godo.
✶✶✶
Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.
Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.
Skriv ett svar