Topp 40 svenska matbloggar 2015

Hem Hört på stan Topp 40 svenska matbloggar 2015

Idag gick Bookatable (Europas största bordsbokningstjänst som även har ett samarbete med White Guide i Sverige) ut med att Robbans bästa är en av landets 40 största matbloggar. Det är givetvis alltid trevligt att bli uppmärksammad och jag känner mig hedrad. Det finns en uppsjö duktiga bloggare runt om vårt avlånga land och många av dem har jag valt att lyfta fram i Veckans Blogg där fokus ligger på desserter och bakning. Min blogg är ingen renodlad receptblogg och jag bakar heller inte själv (för att jag oftast inte tar mig tid) utan jag skriver om fika i alla dess former. En dröm för mig vore att åka landet runt och intervjua bagare, konditorer, chokladmakare och kaffeexperter som dagligen ser till att det finns gofika på våra kaféer. Det finns så många ställen som jag skulle vilja besöka men tiden räcker tyvärr inte till och dessutom driver jag bloggen på min fritid och tjänar således inga pengar på det jag gör (nej tack, jag vill inte ha en massa tingel-tangel banners på min blogg). Sist men inte minst, utan läsare är min blogg ingenting värd så jag vill utbringa ett stort tack till dig som följer bloggen. Listan i sin helhet finner du här.

Topp-40-svenska-matbloggar

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.