Mellan den 17-19 mars gör sex stycken bagare upp om vem som kan titulera sig Årets Bagare 2015. Under sex timmar bakar finalisterna 150 bröd vardera som sedan bedöms av en jury. Finalisterna tävlar i sju olika delmoment: baguetter, kuvertbröd, croissanter, pain au chocolat, vetebullar och två sorters matbröd. De betygsätts utifrån smak, färg, form och kreativitet. Om du är i Nordstans köpcentrum (Göteborg) så kan du följa allt live på plats och prisutdelningen sker den 19 mars kl 15.00. Mer info finner du här.
Tobias Henke – Från Täby och jobbar på Taverna Brillo i Stockholm
Sara Fjärrstrand – Från Sala och jobbar på Bakery & Spice i Stockholm
Anders Fredriksson – Från Alingsås och jobbar på Cum pane – Ekologisk bakverkstad i Göteborg
Martin Frankenberg – Från Flen och är bagerichef på K-märkt i Stockholm
Jessica Lundin – Från Lerum och jobbar på K-märkt i Stockholm
Gabriel di Grado – Från Stockholm och driver Spånga konditori/Bullar&Bröd
Skriv ett svar