Vill du driva Söderhamns vackraste café?

Hem Aktuellt Vill du driva Söderhamns vackraste café?

Jag har tidigare skrivit om 50-tals caféet Rådhuskonditoriet i Söderhamn som stängde ned sin verksamhet i februari 2015 och som även medverkat ett flertal gånger i fikabibeln White Guide Café. Det är en 2-plans kulturbyggnad uppförd på 1800-talet inrymmande en vackert rustad lägenhet i gammal stil på övre plan med höga innertak och höga fönster. På bottenplan huserar Rådhuskonditoriet med interiör från 1950-talet och i källarplan ligger bageriet.

Ann-Therésè Samuelsson och Lasse Arvidsson är två eldsjälar som snabbt startade upp Facebook-gruppen ”Rädda Rådhuskondis Söderhamn” för att försöka skapa uppmärksamhet med förhoppning om att någon intressent kunde tänka sig att köpa fastigheten eller arrendera caféet. Glädjande nog köptes fastigheten nyligen av tre stycken affärsmän och nu vill de arrendera ut Råhuskonditoriet.

imageedit_1_2793186500

Nu finns möjligheten att driva Söderhamns vackraste café med tillhörande Galleri Mazerin med dess fantastiska fotoutställningar. Är du intresserad eller känner du någon som du tror skulle kunna vara intresserad av att arrandera Rådhuskonditoriet? Kontakta Ann-Therésè Samuelsson så kan hon vidarebefordra ärendet till berörda parter.

980Foto: Hela Hälsingland

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.