Älskade Traditioner återuppstår

I början av oktober förra året skrev jag att det populära och omtyckta retrokaféet Älskade Traditioner i Stockholm med 1950-talsinredning stängt igen då bolaget försattes i konkurs den 28 september. Nu kan jag meddela den trevliga nyheten att Älskade Traditioner återuppstår.

Adressen blir densamma som tidigare det vill säga Södermannagatan 42 i hjärtat av SoFo på Södermalm. Även upplägget och inredningen förblir intakt.

En av de tidigare delägarna, Susanna Comstedt, kommer tillsammans med nya delägare att återigen se till att alla fikaälskare får sitt lystmäte tillfredsställd med gigantiska wraffles, dessertvåfflor och megastora freakshakes med extra allt.

Planerad öppning sker förhoppningsvis lagom till Alla hjärtans dag. Håll utkik på deras Instagram för senaste nytt.


✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.