Bullar från NK

Hem Dagens inköp Bullar från NK

Idag har jag haft en slappardag och suttit i soffan och bläddrat igenom lite tidningar som jag tog med mig från Bageri & Konditorimässan i förra veckan. Jo, förresten, jag höll på att glömma att jag tidigare idag tog bilen in till NK och passade då på att köpa med mig ett par bullar. Jag fick en fråga igår om vilka fik som jag tycker är bäst just nu och det är alltid svårt att svara på då det finns en uppsjö bra ställen i Stockholmsområdet men några som alltid håller hög och jämn nivå är: Bageri Petrus, Äppelfabriken, Kaffeverket, Mean Coffee, Esaias, Pascal, Ett Bageri, Haga Tårtcompani & Bageri, Green Rabbit samt R.C Chocolat (Sigtuna). Jag brukar även handla hos Dessert & Choklad Stockholm (levererar bla till Pascal och Johan & Nyström) som jag tycker är grymt bra. Jag tycker om vackra miljöer och då brukar det även bli en del besök till Svindersviks Brygghus, Artipelag, Sturehovs Slottscafè, Gamla Enskede Bageri och Koloni.

IMG_8741edited

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.