Dagens fika hos Johan & Nyström

I förmiddags tog jag en fika hos Johan & Nyström och i mitt sällskap hade jag den kakälskade konditorn Mia Öhrn. Mia har under våren arrangerat populära fikavandringar i Stockholm där hon guidat runt sällskap på 7-8 personer till ett flertal fik runt om i centrala city. Jag tycker idéen är superbra och så träffar man andra fikaintresserade människor som man lär känna.

Både Mia och jag är fikanördar men faktum är att det finns många fler som delar vårt intresse och som har god koll på bra ställen för en gofika. Jag skriver om många ställen som jag sedan publicerar här på bloggen men det är enbart en bråkdel av de fik som jag besöker som jag skriver om och bakgrunden till det är att det tar en hel del tid att skriva och hantera foton, tid som jag dessvärre inte alltid har.

Till hösten fortsätter Mia med fikavandringarna så mitt tips är att följa henne på antingen bloggen eller på hennes Instagram för aktuella datum. Jag tror ta mig tusan att jag skall haka på nästa gång, gör det du med vettja!

collageedited

 

2 kommentarer

  • Mia skriver:

    Ja, hurra, häng med på fikatur! Måste öva på en snyggare selfie-min tills dess bara… Tack för trevlig fika igår!

    • Robban skriver:

      Tack själv Mia. Klart det skall fikas efter sommaren. Hojta till när du har klart med datum för höstens fikaturer så lägger jag upp på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.