Dagens inköpta bröd från Taverna Brillo

Hem Dagens inköp Dagens inköpta bröd från Taverna Brillo

Vilket skönt höstväder vi har! I går 16 grader i Stockholm och så några grader svalare i dag men ändå, det är trots allt slutet på oktober! Det jag tycker är jobbigt med aktuell årstid är mörkret och speciellt i november då snön oftast lyser med sin frånvaro i STH-området. På lördag är det 1 november, vad tiden går! Vet du om att den årliga julmarknaden på Taxinge Slott startar torsdagen den 13 november, bara en sån sak! I början på september satte jag ihop ett kalendarium över skördemarknader i STH, Södermanland och Uppland och jag tänker nu göra likadant med kommande julmarknader. I helgen fikade jag på Taverna Brillo och idag gick jag förbi och köpte ett levainbröd, en riktig skönhet som skall avnjutas ikväll.

IMG_9109edited

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.