Fika på Ekodirekt

Hem Dagens fika Fika på Ekodirekt

Det är extra roligt för mig att åka till Enskede då det är mina gamla områden där jag vuxit upp och gått i grundskola i nio år. Jag bodde på Gamla Tyresövägen i 20 år och kan givetvis området utan och innan. Under alla mina år som jag bodde här så låg det en Konsumbutik och i deras gamla lokaler huserar sedan ett år tillbaka Ekodirekt, en underbar ekologisk matbutik dit Annie och jag brukar åka och handla. Ekodirekt erbjuder ett brett sortiment av ekologiska och miljömärkta livsmedel. Butikens lokal är ganska stor och de har som affärsidé att erbjuda ekologisk mat även på nätet. Det lilla caféet i butiken hade premiär i början på oktober och erbjuder bakverk från Konditori Genuin (vid Saltå Kvarn i Järna), Raw Food-bakverk från Gott by Malin samt kaffe från Johan & Nyström.

Collage1edited

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.