Efter två års paus kan jag nu meddela att jag åter drar igång serien veckans blogg. Det var i januari 2015 som jag beslöt mig för att lyfta fram och hylla bloggkollegor i branschen och då främst bloggare med fokus på bakning och mat.

Mellan januari 2015 och december 2017 hade jag varje vecka (med avbrott för sommar och julledighet) äran att ha med 119 stycken bloggare, en del välkända, andra på väg upp för ökad kännedom.

Med orden ”lika men ändå olika, olika men ändå lika” vill jag lyfta fram bloggkärlek och ökad respekt på sociala medier.

Under de två år som veckans blogg legat i träda har jag fått en hel del önskemål om att åter köra igång serien och det är också tack vare veckans blogg och den bloggkärlek jag visade kollegor i branschen som jag vann Matbloggsprisets Hederspris 2015 – Nordens äldsta och största matbloggspris.

Nu vet jag inte hur andra bloggare tänker men det viktigaste för mig har aldrig varit att bli störst och bäst och jaga bekräftelse i form av likes, följare och kommentarer på Instagram, Facebook och Twitter. Det viktigaste för mig är att dela med mig av det jag är intresserad av, nämligen fikarelaterade frågor.

I en tid med mycket hat och ilska i samhället väljer jag åter att visa bloggkärlek och lyfta fram bloggare/vloggare i strålkastarljuset. Det innebär att varje måndag förmiddag publicerar jag en ny personlighet som drivs av att baka och laga mat och dela med sig av recept. Jag hoppas att du hänger med och läser❤


Min första framgång som bloggare då jag 2015 vann Matbloggsprisets Hederspris. Då hade jag bloggat i knappt två år.

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.