Enskedeparkens bageri vann Gulddraken

Hem Aktuellt Enskedeparkens bageri vann Gulddraken

Mitt favoritställe Enskedeparkens bageri slog till med dunder och brak genom att vinna Gulddraken idag. I tuff konkurrens med Pascal (fjolårets vinnare), Kaffeverket, Haga tårtcompani & bageri och Green Rabbit drog Enskedeparken det längsta strået på DN:s årliga prisgala Gulddraken (tyvärr fick jag förhinder att närvara men det kommer fler tillfällen).

Upp på scenen klev Charlotte och Jarl Tungelstedt samt Mattias Lindbäck för att motta priset. Enskedeparken är ett urmysigt fik (ganska litet med få sittplatser inomhus) och jag gillar att fika där, speciellt under den varmare årstiden då man sitter utomhus och tittar ut över koloniområdet. Jag har tidigare även skrivit om att de gör grymt goda pizzor som serveras varje fredag mellan 17.00-19.00 ca.

Återigen lyfter jag fram förorten för fler och fler söker sig utanför tullarna, vilket är helt rätt med tanke på stadens tillväxt. Jag lyfter mitt glas för Enskedeparkens bageri och saluterar, hurra, hurra, hurra!

12558635_998211846906081_175369105_n

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.