Favorit i repris med konditorn Muneyoshi Mori

Då och då händer det att jag går tillbaka i mitt bloggarkiv för att se vad jag publicerade för ett par år sedan och med jämna mellanrum hittar jag material som jag kan återpublicera som exempelvis klippet med konditorn Mori som jag la upp för ett par år sedan och som jag bara älskar.

.

Muneyoshi Mori som är hans fullständiga namn kommer ursprungligen från Osaka i Japan men är sedan många år tillbaka verksam i Bangkok.

Skruva upp volymen, luta dig tillbaka och njut av ett fem minuters välregisserat klipp.

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.