Fikatips: Edenbos konditori

Edenbos konditori på Rådhusgatan 59 i Östersund startade 1944 av familjen Edenbos. Trender kom och gick och branschen förändrades i takt med tiden – men nu precis som då, väljer vi att jobba med äkta råvaror som smör, grädde och ekologiskt mjöl. Och en rejält stor dos av äkta hantverkskärlek och kunnande.

I februari 2016 förvärvades Edenbos konditori av familjen Magnusson-Svedberg. Under några månader genomgick konditoriet en renovering från golv till tak. I början av maj 2016 öppnades åter igen det gamla fina konditoriet sina dörrar. Och mottagande av det nya Edenbos har varit mycket varmt och uppskattat. Edenbos lever vidare.

Hos oss kan du fika gott och vi erbjuder klassiska bakverk, tårtor och bullar. Vi erbjuder även matiga mackor, fräscha sallader och vår populära smörgåstårta. För dig som är ännu hungrigare finns dagens lunch som klassisk husman och vegetariskt alternativ. Allt vi säljer är närproducerat och vi använder ekologiska råvaror så långt det är möjligt.

✿Varmt välkomna❀

Edenbos konditori
Adress: Rådhusgatan 59, Östersund/Jämtland
Säsong: Öppet året runt
Öppettider: Måndag-fredag 07.00-19.00. Lördag-söndag 09.00-19.00
Hitta hit
Hemsida/Facebook/Instagram

Detta inlägg (samt många andra fikatips) hittar du i Besökta fik per landskap och Fikakarta.


✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten eller sponsrade inlägg. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat, antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.