Fikatips: Lilla k’s Trädgårdskök

I Bollnäs i Hälsingland finner du Lilla k’s Trädgårdskök med café/restaurang, butik och trädgårdshandel (Mobackes Trädgårdscenter).

Till Lilla k’s är alla välkomna; nysvenskar, gammelsvenskar, troende, syndare, bögar, flator och hederliga friare, korta, långa – allmänt trevligt folk helt enkelt!

Vi står upp för varandra och vi har en blandad skara människor bland personalen. Vi har mångfald som ledord och anser att vi berikas av ett öppet samhälle. Vi hoppas att du delar den kärleken och att du känner av den värmen du besöker oss.

Lilla k drivs av Gölin Jonsing som även driver systerrestaurangerna Ljungströms kök i Järvsöbacken och Cykelbistron i Järvsö.

Beskriv Lilla k’s Trädgårdskök för dem som aldrig besökt er.
– En oas i växthusmiljö. Vi är belägna i en handelsträdgård så det finns mycket att upplev när man kommer till oss. Det är ett fullpackat växthus med god mat, fika, inredning, secondhand och upplevelse. Oväntat, personligt, maxat!

Hur ser ert sortiment ut?

– Vällagad mat, både dagens lunch med tillhörande salladsbuffé samt a la carte, smörgåsar, hembakat fikabröd. Kaffe från Lykke kafferosteri, många ekologiska och väl utvalda drycker.

.

Varför skall man fika hos er?
– Vi har en väldigt härlig miljö i vårt växthus, mycket personlighet. Kök och bageri levererar förstklassiga smaker. Mycket att välja på, mycket att se på och en hel del att köpa med sig hem😉Lilla k´s är ganska annorlunda inrett och många blir glatt överraskade när de kliver in hos oss. Vi jobbar även med stor mångfald bland personalen som har ett omtyckt trevligt sätt. 

Vilka bakverk får man absolut inte missa hos er?
– Många gäster gillar vår goda räksmörgås och vi har en mycket uppskattad dagens lunch. 

Varmt välkomna hälsar Gölin Jonsing med personal❤

.

Lilla k’s Trädgårdskök
Adress: Norra Kilaforsvägen 24, Bollnäs
Öppettider: Måndag-söndag (se aktuella öppettider på Facebook/Instagram/hemsida)
Hemsida
Facebook
Instagram
Hitta hit

Detta inlägg (samt många andra fikatips) hittar du i Besökta fik per landskap och Fikakarta.

 

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.