Följ Robbans bästa via Bloglovin

Hem Okategoriserade Följ Robbans bästa via Bloglovin

Du glömmer väl inte att du kan följa mig via Bloglovin. Jag tycker det är supersmidigt och använder själv Bloglovin för att få överblick över de bloggar jag följer. Det som är så bra är att jag inte riskerar att missa några nya publicerade inlägg från någon av de bloggar jag följer, vilket annars är lätt hänt.

Att samla alla sina favoritbloggar på ett och samma ställe är en smart affärsidé som startades av Patrik Ring, Mattias Swenson, Dan Carlberg, Daniel Gren och Daniel Swenson. Bloglovin startades som en webbaserad rss-läsare 2007 och hette först Bloggkoll.se som var en tjänst för att sortera och bevaka bloggar. Idag har Bloglovin vuxit sig till en jätte med över 10 miljoner besökare i månaden och med över 800 000 registrerade bloggar. De har sitt säte i USA och varje år arrangeras Bloglovin Awards som är indelad i 25 olika kategorier.

Om du vill följa mig via Bloglovin så kan du klicka här, du skriver bara in din e-postadress så får du en påminnelse varje gång jag publicerar ett inlägg på bloggen, smidigt va. Om du inte har ett konto på Bloglovin så kan du registrera dig här och det är gratis.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.