Följ Robbans bästa på Instagram

Hem Okategoriserade Följ Robbans bästa på Instagram

Det finns idag en hel uppsjö med sociala plattformar och det är i princip omöjligt att ha en närvaro hos dem alla, i alla fall med unikt material för varje del. Min kärna har hela tiden varit bloggen som jag sedan sommaren 2013 utvecklat och byggt upp. Efter bloggen är det Instagram som hyser mitt största intresse och där finner jag många intressanta svenska och internationella konton.

Visste du förresten att vi svenskar lägger ned 7,1 timmar i veckan på sociala medier? Kvinnor ägnar sig mest åt Instagram, Facebook och Snapchat medan männen håller sig till Twitter, Linkedin och Reddit. Unga kvinnor mellan 16-25 år ägnar cirka 12 timmar i veckan åt sociala medier. Facebook har 5,5 miljoner svenska användare och hälften av dem är på Facebook varje dag. Den grupp där Facebook tappar mest är bland ungdomar för vilken tonåring vill hänga där föräldrarna finns? Ve och fasa. Om du är intresserad av svenskarna och internet så kan du läsa hela rapporten från 2016 här.

Jag kommer att ägna lite mer tid åt Robbans bästa på Insta framöver där det kommer att bjudas på kortintervjuer och härliga videoklipp. Jag kommer inte ha samma material på Insta som på bloggen så det är värt att följa mig på båda ställena. Så om du inte redan följer mig på Insta så är det hög tid att joina mig nu.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.