När jag gick i låg- och mellanstadiet så hade vi något som kallades för roliga timmen varje fredag. Eleverna fick göra något speciellt under den timmen exempelvis sjunga, mima, köra ett stycke ur en teaterpjäs eller spela en låt på ett instrument, som till exempel blockflöjt.

Foto: Sonia Nadales på Unsplash
Foto: Sonia NadalesUnsplash

Jag har ingen aning om roliga timmen fortfarande finns kvar i plugget än idag men om det finns kvar så tar väl eleverna fram sina mobiler och surfar ut på YouTube och spanar in några roliga klipp!

Här kommer ett mjöligt klipp från galenskaparna i Grotesco som kanske får dig att dra på smilbandet. Och du, följ gärna Per Andersson på Instagram och spana in hans galna presentation av ett nytt vin varje fredag – missa inte det för allt i världen! Humor på hög nivå. Ha en trevlig helg:)

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.