Fredriks Fika – bakat med glädje

Hem Aktuellt Fredriks Fika – bakat med glädje

En bloggare som jag verkligen gillar är Fredrik Nylén. Han är en duktig och kommunikativ bloggare, skapar härliga recept med tillhörande foton, är karismatisk och så är han supertrevlig. Nu har Fredrik blivit med bok, Fredriks Fika – bakat med glädje. Du finner allt ifrån gamla familjerecept till nyskapande bakverk och boken innehåller även bilder från barndomen.

Det är Fredrik som fotat alla receptbilder, vilket inte är helt vanligt förekommande när det kommer till bakrelaterade böcker (Eva Hildèn Smith har fotat omslag samt bilder med Fredrik in action). Boken ges ut av förlaget Semic och släpps den 14 september men redan nu kan du förbeställa ditt exemplar här.

14082016-_MG_5553

Fredrik som lämnat Stockholm och flyttat hem till Hofors kommer att ha öppet hus i sin bostad lördagen den 17 september mellan 11.00-14.00. Utöver att få träffa Fredrik och smaka på lite godsaker som säkerligen dukas fram så måste det vara en höjdpunkt att få spana in boendet. Fredrik och hans sambo Emil flyttade förra året in i en gammal baptistkyrka som gjorts om till bostad. Boytan är på 250 kvm och den stora salen har en takhöjd på nio meter. Jag säger bara, montera en discokula i taket, langa på lite hederlig 70-tals disco och sedan är det bara att dansa loss hela natten ♪ ♫ ♩ ♬ :)

Fredrik kom tvåa i Hela Sverige Bakar 2013 och hann vann Matbloggsprisets kategori ”Folkets Val” 2014. Du finner bloggen Fredriks Fika på Hembakat. Du kan även följa honom på Facebook, Instagram, Twitter och på YouTube.

14082016-_MG_5556

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.