Med jämna mellanrum läser jag om krogar och kaféer som fått anmärkningar då det utförts livsmedelsinspektioner men media namnger sällan vilken krog eller kafé som erhållit anmärkningen. Om det är riktigt sunkigt och snuskigt och det har misskötts under en längre tid så vill jag som konsument upplysas om det. Nu finns det en ny app för dig som vill ha koll på Stockholms krogar och kaféer.

Miljöförvaltningen i Stockholm genomför varje år cirka 10 000 inspektioner av restauranger, kaféer och skolor och nu har de tagit fram appen Livsmedelskollen där du kan söka på en specifik restaurang eller kafé för att kolla upp det senaste utlåtandet från inspektörerna.

Du kan tanka ned appen i Appstore eller Google play och vill du läsa mer om Livsmedelskollen så kan du läsa här. Jag har provat appen och jag skall i ärlighetens namn säga att användarvänligheten inte imponerar på mig men i övrigt fyller den säkert sin funktion.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.