Den 3 oktober korades Sara Aasum Hultberg från Taverna Brillo till Årets konditor. Hennes vinnaruppställning bestod av 1. Glasstårta (Pistagejaconde med hallonsorbet, vaniljglass, mandelkrisp och mandelganache) 2. Gräddbakelse (smördeg med aprikoskompott och pannacotta) 3. Tårta: (browniebotten med björnbärspannacotta, hasselnöt och vaniljmousse, sprayad och glacerad med vit choklad) 4. Petit four bricka med fem olika petit fourer 1. Biskvi med getostganache 2. Karamelliserad quinoa med hallongelé och hasselnötsgianduja 3. Rulltårta på mandeljaconde med passion/ingerfärskräm och mjölkchokladkräm 4. Petit choux med sockersable och citron- och pistagefyllning 5. Chokladsable med kakaonibs, citronkolatryffel och maränglakrits med beta. I detta klipp från Nyhetsmorgon ger Sara tips och inspiration på julgodis som du kan göra hemma såsom geléhallon, chokladfudge och nougat.
Skriv ett svar