Jullunch för Stockholms hemlösa

Hem Okategoriserade Jullunch för Stockholms hemlösa

För sjätte året i rad bjuds det in till årets godaste jullunch för Stockholms hemlösa i Kungsträdgården. På plats serverar delar av Sveriges kockelit en lunch som både smakar och gör gott. Torsdagen den 19 december mellan klockan 11.00-14.00 är det samling vid pumparna nedanför stora scenen i Kungsan. Du betalar 100 kr med erbjudandet “ät en, betala för två”. Betalar gör du på plats med kort, swish eller kontanter.

Ulrika Brydling, Sebastien Boudet, Paul Svensson och många fler kommer att vara på plats. Nytt för i år är Mathias Dahlgrens goda vegetariska alternativ till skinkan.

På plats kan du lämna julklappar som Stadsmissionen delar ut i sina verksamheter. För att veta vad de ger bort önskar de att din gåva inte är inslagen. De kan bara ta emot nya saker och kan inte ta emot begagnade kläder eller saker på plats av logistiska skäl.

Julklappar som Stadsmissionen har stort behov av är:
Vantar
Mössor
Strumpor
Underkläder

Du kan även handla julklappar på Stadsmissionens hemsida här.

Det finns inga ursäkter, pallra dig ned till Kungsan den 19 dec, käka en god lunch och visa ditt stöd men om du mot all förmodan inte har möjlighet att komma till Kungsan så kan du stödja enligt nedan:

Konto
Plusgiro: 90 03 51-8
Bankgiro: 900-3518

SMS
SMS:a HEM100 till 72 980 så ger du 100 kr
SMS:a HEM200 till 72 980 så ger du 200 kr

Swish
Ange Swish-nummer: 9003518

Länkar
Jullunch för Stockholms Hemlösa
Stockholms Stadsmission

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.