Foto: Corinna Gissemann

Det finns så otroligt många intressanta personer att följa på sociala medier inom alla möjliga genrer och i och med att jag är väldigt intresserad av matfotografering så följer jag tyskan Corinna Gissemann lite extra.

Corinnas fokus ligger på styling och matfotografering och hon har även gett ut ett flertal böcker i ämnet. Att hon är duktig råder det ingen tvekan om, spana in hennes porfolio här.

Det som gör det lite extra intressant att följa Corinna är att hon på Facebook, Instagram och YouTube brukar lägga upp bakom scenen-bilder som många gånger ger mig en aha-upplevelse och nya fräscha uppslag till framtida fotoprojekt.

Således ett bra tips för dig som gillar styling och matfotografering! Nedan ser du några uppslag om hur det kan se ut när Corinna stylar.

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.