Naked Cake har åter öppnat

Hem Bra tips Naked Cake har åter öppnat

Efter att varit stängt i ett par månader så slog Lotten Vikblom åter upp dörrarna härom veckan till Naked Cake i Sickla. Stängt har det varit på grund av renovering i den industriella lokalen där man samlat ett stort antal hantverkare under samma tak med bla silversmede, läderhantverk, krukmakeri och kulturhantverk.

Lotten som drivit Naked Cake sedan 2014 med inriktning på glutenfria bakverk har nu breddat verksamheten med mat. Till sin hjälp har hon tagit in Josefine Jäger som gett ut böckerna Närande drycker från växtriket samt Hello Green – ett äventyr i växtriket. Tillsammans skapar de nya smaksensationer med mat, bakverk och dryck.

Jag kommer prova Naked Cakes lite matiga rätter vad det lider och även kaffet som kommer från Kersh kafferosteri. Nyligen la de upp en bild på Instagram på Lavender Coffee Tonic som jag blev grymt sugen på att testa.

Jag ger tummen upp för att det finns en hel del bra aktörer i området med ekologisk mat och där hållbarhet står i fokus. Utöver Naked Cake finns Paradiset i Sickla (med två restauranger), Kalf Hansen samt Fröjdas i Hammarby Sjöstad.

 

Naked Cake
Adress: Smedjegatan 10, Nacka (Sickla köpcentrum, i närheten av tvärbanan)
Hemsida: Här
Facebook: Här
Instagram: Här

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.