Naked Cake har åter öppnat

Efter att varit stängt i ett par månader så slog Lotten Vikblom åter upp dörrarna härom veckan till Naked Cake i Sickla.

Stängt har det varit på grund av renovering i den industriella lokalen där man samlat ett stort antal hantverkare under samma tak med bla silversmede, läderhantverk, krukmakeri och kulturhantverk.

Lotten som drivit Naked Cake sedan 2014 med inriktning på glutenfria bakverk har nu breddat verksamheten med mat. Till sin hjälp har hon tagit in Josefine Jäger som gett ut böckerna Närande drycker från växtriket samt Hello Green – ett äventyr i växtriket. Tillsammans skapar de nya smaksensationer med mat, bakverk och dryck.

Jag kommer prova Naked Cakes lite matiga rätter vad det lider och även kaffet som kommer från Kersh kafferosteri. Nyligen la de upp en bild på Instagram på Lavender Coffee Tonic som jag blev grymt sugen på att testa.

Jag ger tummen upp för att det finns en hel del bra aktörer i området med ekologisk mat och där hållbarhet står i fokus. Utöver Naked Cake finns Paradiset i Sickla (med två restauranger), Kalf Hansen samt Fröjdas i Hammarby Sjöstad.

Naked Cake
Adress: Smedjegatan 10, Nacka (Sickla köpcentrum, i närheten av tvärbanan)
Hemsida: Här
Facebook: Här
Instagram: Här

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.