Nya ägare till Drömkåken

Sveriges i särklass knasigaste café har bytt ägare. Det är Drömkåken i Edsbro ca 25 km från Norrtälje som under vårkanten fått nya ägare. Maria och Lars Wimmer som drivit stället ända sedan 2009 har nu gått vidare mot nya utmaningar och istället har Christine och Tim tagit över rodret. De flyttade nyligen till Sverige från Brooklyn för att Tim skulle kunna vara närmare sina föräldrar.

Det ”alla” nu undrar över är om Tim och Christine kommer att ändra på något eller om de pastellfärgade kulörerna kommer få vara kvar. Om man aldrig varit på Drömkåken så är det svårt att föreställa sig hur det ser ut där men klicka här så finner du mer info från mitt besök där för två år sedan.

Drömkåken öppnar åter igen kring Midsommar och förhoppningsvis består alla knasigheter i och runt byggnaden. Den som lever får se!

Drömkåken Gårdscafé & Butik
Adress: Roslagsvägen 370 (fd. Sättraby 159), Edsbro
Hemsida: Saknas
Instagram: Här
Facebook: Här

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.