Ny digital receptpärm

Hem Bra tips Ny digital receptpärm

Stowr är en ny och gratis digital tjänst som innebär att du kan samla dina recept på en och samma plats. Den digitala receptpärmen är precis det som jag efterlyst länge för istället för att samla dem på olika ställen så kan man nu göra det lätt för sig och spara dem i sin egna personliga mapp. Dessutom kan du enkelt dela recept och samlingar med familj och vänner samt följa andra och nå deras receptsamlingar. Det finns vissa likheter med Pinterest där man enkelt sparar sina bilder och sorterar dem efter olika genrer.

Bakgrunden till Stowr ligger i att konsumenter idag söker matinspiration och recept överallt – på diverse sajter, tv, i tidningar och kokböcker, river ut recept ur tidningar, tar skärmdumpar från nätet och får handskrivna recept från vänner. Recepten förvaras överallt. I Stowr samlas recepten oavsett om ursprunget är en handskriven eller digital källa. Tjänsten är också laddad med recept och inspiration från Aller medias varumärken, i nuläget totalt över 1500 recept som varje vecka fylls på med ytterligare 250 recept.

Stowr är en del av Aller Media och målsättningen är att de inom tre år ska ha 270 000 inloggade användare. Du kan ladda ned appen i App Store och mer info finner du på www.stowr.se.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.