Poddtips – Mjöl & Brödpodden

I år fyller Warbro kvarn 20 år och för att fira det har de lanserat Mjöl & Brödpodden. Podden tar upp frågeställningar om varför vitt raffinerat mjöl börjar bli omodernt, ger konkreta tips på hur man med små förändringar kan göra sin mat mer smakrik och mättande samt ger kunskap om skillnader mellan kulturspannmål och modernt spannmål.

Podden kommer att ha gäster såsom bagare, odlare, ölbryggare och medicinsk expertis. Du hittar podden i Podcast och på Spotify eller lyssna här.

Idag är det många bagerier som använder sig av Warbro kvarns olika mjölsorter, likaså hemmabagare. Mjöl kan du beställa i deras webbshop.

Du kan även finna Warbro kvarns mjöl hos utvalda återförsäljare här. För dig som bakar så har de en receptsida här.

 

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.