Hurraaaaaa, jag vann Matbloggsprisets Hedersutmärkelse!!!
Jag tog för en stund sedan emot priset på stora scenen på Mitt kök-mässan i Älvsjö. Matbloggpriset är nordens äldsta bloggpris och delas för tionde året ut till de mest intressanta mat- och dryckesbloggarna i totalt sex stycken kategorier.

Juryn består av Monika Ahlberg, Christopher Anderton, Sébastien Boudet, Kinna Jonsson, Ylva Vitorovic, Fredrik Schelin, Magnus Reuterdahl, Alice Brax, Ilva Beretta, Karin Bernfalk och Per Gamlin. Moderator och prisutdelare var Alexandra Zazzi. Nu skall jag dämpa pulsen lite och senare i eftermiddag skall jag ut till Monika Ahlbergs ställe på Thielska galleriet tillsammans med ett gäng sköna bloggare och bara ha fett skoj. Uppdaterad text och foton kommer när jag festat klart!

IMG_3590edited

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.