60 sekunder med Robbans bästa

Hem Aktuellt 60 sekunder med Robbans bästa

Jag vill bara påminna om att jag för tre veckor sedan började med något jag döpt till ”60 sekunder” som är en kortare intervju med mat- och bakbloggare som jag publicerar på mitt Instagramkonto. Hittills har jag haft med Annelie Andersson (Blomster och bakverk), Simona Muntean (Cookies and sweets) och Anna Demirian (Kitchen of Anna).

Publiceringsdagar för ”60 sekunder” är tisdagar och inläggen kommer enbart att synas på mitt Instagramkonto och ej på bloggen. Jag samlar 60 sekunders-inläggen under följande hashtag: #robban60 #robbansbasta60sekunder

Framöver kommer även liknande inlägg med internationella mat- och bakbloggare så det finns all anledning att följa mig på Insta.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.