På roligt uppdrag – igen

Hem Aktuellt På roligt uppdrag – igen

I november/december förra året gjorde jag ett superroligt uppdrag under sex veckor hos Stockholms bagare och konditorer. Jag träffade ägarna till bagerier och konditorier runt om i stan samt hjälpte till att bygga upp Stockholms bagare och konditorers Instagramkonto. Och jag trivdes varje minut. Idag var första dagen på ännu ett kul projekt, nämligen med branschorganisationen Sveriges bagare och konditorer (SBK). Jag kommer under tre månader att resa land och rike runt och träffa bagare, kan det bli bättre?

Bagare och konditorer är enormt trevliga och jag gillar verkligen att prata med dem och samtidigt skaffa mig inblick i deras verksamhet. Det skall bli superkul att få ta sig an detta uppdrag och så får jag även hänga med sockerbagaren Jesper Långström som är nyanställd på SBK där han numera är utbildningsansvarig. Givetvis kommer jag även posta en del inlägg om mina äventyr runt om i landet.

Ett annat roligt uppdrag är att jag nu håller på med en lång artikel till en av världens största resemagasin om vår fikatradition och om våra kaffevanor. Jag skall även tipsa om en del bra fikaställen i Stockholm. Kul som sjutton tycker lilla jag.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.