Dagens fika på Enskedeparkens bageri

Hem Dagens fika Dagens fika på Enskedeparkens bageri

Idag begav sig Annie och jag till Enskedeparkens bageri för en fika. Detta underbara surdegsbageri och café slog upp sina portar i början av december förra året, vilket jag tidigare skrivit om här. Det är trevligt att se att Jarl och Charlotte som driver stället lyckats så bra på kort tid. Mattias Lindbäck från Surdegsinstitutet är fortfarande kvar och levererar fantastiska bröd och bakverk. Annie och jag hyllade brödet vi köpte förra gången och dagens inköpta rågbröd var suveränt gott. Jag är något av en brödfreak och tvekar inte att skriva om att brödet på Enskedeparkens bageri tillhör bland det bättre i Stockholm. När det blir lite varmare kan man sitta på deras fina utomhusservering som ligger bredvid ett koloniområde. Har du vägarna förbi Enskede så rekommenderar jag ett fikastopp här.

IMG_1806edited

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.