juli – en underbar fikamånad

Juli månad är en favoritmånad för mig då många sommarcaféer håller öppet nästan varje dag och vem älskar inte ett sommarfik? Dessutom avfolkas storstäderna under semestermånaden juli och då kan man passa på att besöka de där hippa och populära fiken som annars brukar vara fullsatta.

Nu har Folkhälsomyndigheten sedan 1 juli lättat på restriktionerna vilket kan innebära mer folk än vanligt på våra kaféer. I Stockholm finns det gott om kaféer och även om många bagerier har semesterstängt så är det aldrig långt till ett fik med kaffe och goda bullar.

Om du är turist i Stockholm, leta gärna upp underbara fik i våra kranskommuner/förorter för där finns det många pärlor att upptäcka. Om det är det någonstans i Stockholm det poppat upp nya spännande och bra fik de senaste åren så är det i våra kranskommuner/förorter.

Ha en underbar fikasommar❤

✶✶✶

Om Robbans bästa Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.