Minnen från en svunnen tid

Hem Okategoriserade Minnen från en svunnen tid

Finn ett fel på bilden. Okey, det var inte speciellt svårt men när jag letade efter en lämplig kniv till tårtan så fick jag syn på den stora kinesiska kockkniven och då kom jag att tänka på en episod från när jag var liten grabb. Mormor stod i köket och lagade mat medan jag i vanlig ordning hade en massa hyss för mig.

Nu kommer jag inte ihåg vilket busstreck jag hade hittat på men uppenbarligen lyckades jag reta upp mormor till den grad att hon började jaga runt mig i lägenheten med den stora kinesiska kockkniven i högsta hugg samtidigt som hon gormade och skrek.

Jag gissar väl att jag fick något slags straff, typ ingen efterrätt eller något sådant, vilket säkerligen var ett kännbart straff då jag redan som liten var svag för sötsaker.

“Hyss hittar man inte på, di bare blir. Och att det är ett hyss det vet man inte förrän efteråt.”
/Emil

img_0257edited

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.