På roligt uppdrag

Hem Aktuellt På roligt uppdrag

Jag måste berätta om ett roligt uppdrag som jag gör nu under fem veckor, nämligen att hjälpa Stockholms bagare och konditorer (en del av branschorganisationen Sveriges bagare och konditorer). Jag började uppdraget i förra veckan och det jag gör är att prata med ägarna till bagerier och konditorier runt om i Stockholm. Det är otroligt stimulerande att få träffa alla dessa entreprenörer och höra deras berättelser och samtidigt få inblick in i verksamheten.

Jag håller även på att bygga upp deras Instagramkonto som är relativt nytt men som växer stadigt i antal följare. Jag lägger upp nya bilder och skriver varje dag så om du är intresserad av läckra bilder på bröd och bakverk samt vill ha tips på olika fikaställen i Stockholm så rekommenderar jag dig varmt att följa kontot sthlmsbagare.

foto-robert-kwok-robbans-basta-blogg

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.