Premiär för Robin Delselius bageri

Hem Aktuellt Premiär för Robin Delselius bageri

Renstiernas gata håller på att bli ett fikastråk att räkna med då Chokladfabriken, Thoras tårtor, Bröd & Salt, Saltå Kvarn och Gran café ligger nära varandra (dessutom ligger populära Pom & Flora på en gata i närheten). I fredags öppnades ännu ett fik, nämligen Robin Delselius bageri i port nummer 19. Fram tills i augusti låg här Munkens konditori som i ärlighetens namn hade sett sina bästa dagar. Robin har sedan han fick tillträde till lokalen totalrenoverat allt från golv till tak och förvandlingen är total.

collageedited

Annie och jag hade vägarna förbi i lördags och passade på att ta en snabbfika och vårt första intryck är positivt. Robin har fikat sig igenom halva stan för att få uppslag till inredningen. Det är inredningsstylisten Mari Strenghielm som inrett lokalen med höga ljusgråa väggpaneler, stilig bänk längst ena väggen, mörkbruna vintagestolar och vackra lampor från Svenska armaturer. Det är en ljus och rymlig lokal med stora fönsterpartier.

november-2016-014edited

När vi var här så var det väldigt mycket folk, vilket inte är så konstigt med tanke på att de nyligen öppnat och många är nyfikna av sig. Vårt besök var ganska kort och jag kommer att återvända för att skriva mer om dem samt ta bättre foton. Givetvis kommer det att finnas barnsjukdomar i början men jag tycker definitivt att du skall besöka detta fik för min gissning är att Robin Delselius bageri kommer att bli det nya vattenhålet i området för alla fikaälskare.

Robin Delselius bageri
Adress:
Renstiernas gata 19, Södermalm
Hemsida: Här
Facebook: Här
Instagram: Här

Öppettider:
Månd-fred 07.00–19.00
Lörd-sönd 07.00–17.00

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.