Tack Stockholms bagare och konditorer

Hem Aktuellt Tack Stockholms bagare och konditorer

Idag fick jag blommor från Stockholms bagare och konditorer med ett tack för att jag lägger ned tid på mitt kanelbulletest som de anser vara välgjort och välformulerat. Att få ett sådant erkännande gör mig stolt som en tupp och jag har haft högburet huvud och ett leende på läpparna hela dagen.

Som jag tidigare skrivit så går det väldigt mycket tid i anspråk åt att genomföra kanelbulletestet (samt semmeltestet) och det underlättar givetvis att yrkesbagare och vanliga fikaälskande personer uppskattar det jag gör. Nu är det nog så att inte alla bagare är lika muntra, i synnerhet de som fått ettor och tvåor i betyg. Gissningsvis anser de att jag är en nolla men det bjussar jag på. Jag kan tillägga att en del av de som fått sämre betyg i kanelbulltestet har högre betyg i semmeltestet.

Testet försöker jag göra så rättvist som möjligt och jag har valt att ha med ett stort antal bagerier från innerstan och från kranskommunerna. Nu är detta enbart ett test baserat på vad min fru Annie och jag tycker och det är jag noga med att lyfta fram.

Återigen, stort tack för de vackra blommorna. De står på en fin plats i vardagsrummet och sprider glädje.

Notis: Stockholms bagare och konditorer är en del av branschorganisationen Sveriges bagare och konditorer. De är uppdelade i sju distrikt varav Stockholm och västra distriktet tillhör de största. I Stockholms styrelse sitter ordförande Magnus Johansson (Magnus Johansson Bageri & Konditori ), Marie-Louise Gunnarson (Gunnarsons Specialkonditori), Peter Fritzdorf (Vivels bageri), Johan Sandelin-Järnåsen (Vete-Katten), Per Klein (Lundbergs konditori), Ellinor Isaksson (Chokladfabriken), Oscar Målevik (Haga Bageri & Tårtcompani) och Mikael Lundmark (Café Lilla Maräng).

img_4544edited

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.