Vilken överraskning – ännu mer semlor

Hem Aktuellt Vilken överraskning – ännu mer semlor

Om du tror att jag kommer att sluta posta semlor på bloggen så tror du helt fel för här kommer ännu ett inlägg och denna gång är det mina bloggkollegor som varit kreativa och bakat snygga och coola semlor. Titta gärna igenom de bilder jag valt ut för med schysst hantverk, styling och bra foto kommer man långt med. Om jag hittar fler semmelbilder från bloggare så kommer jag lägga upp dem här löpandes i efterhand.

My Kitchen Stories – Camilla Hamid

Hannas bageri – Hanna Rydström

Jennys matblogg – Jenny Warsèn

Niinis Kitchenlife – Nina Hermansen

Victorias provkök – Victoria Willén

Homemade Stockholm – Cecilia Hansson

Kryddburken – Linda Nilsson

Life and Dreams – Pernilla Johansson

Hemma hos Kikan – Erika Kvarnlöf

Fredriks fika – Fredrik Nylén

Kitchen of Anna – Anna Demirian

Cookies and Sweets – Simona Muntean

Samar Shekhan tror jag inte har någon blogg men väl ett Instagramkonto

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.