Årets mest lästa blogginlägg

Vi befinner oss i början på augusti och sakta men säkert lider semestern mot sitt slut vilket för många innebär en återgång till vardagslunken. Och du, tro’t eller ej men snart är det vinter igen med allt vad det innebär. Tiden flyger verkligen iväg! Innan du vet ordet av så står du där med pepparkakor, lussekatter och skålar i glögg!

Jag har i vanlig ordning publicerat en hel del inlägg på bloggen, en plattform jag vurmar för. På bloggen bestämmer jag – och bara jag – om vad som skall skrivas utan att någon leverantör (som exempelvis Instagram och Facebook = Meta Platforms) har åsikter om aktuellt innehåll passar in i deras strukturerade åsiktsmallar.

Foto: Lukas Blazek på Unsplash
Foto: Lukas BlazekUnsplash

Jag fortsätter att bevaka allt som rör den svenska fikakulturen även om det är ett relativt brett område att hålla koll på. Självklart kan jag omöjligen ha insikt inom allt som rör fikats underbara värld men jag försöker hålla mig ajour med det senaste genom att hålla mig uppdaterad så gott det går. Och tack vare många läsare får jag också en hel del tips på olika fik samt övrigt om vad som händer inom branschen.

Jag har hunnit att publicera en hel del inlägg så här långt under året och nedan har jag samlat ihop de hittills mest lästa. Så håll till godo.

Fikavandringar – en trend som kom av sig
Kaffedrinkar att njuta av
Kallbryggt kaffe – gott och fräscht
Handelsträdgårdar med kafé i Stockholm
Sommarkaféer – fik att älska❤
Stockholms största glassguide
Gelato – äkta vara eller fake
Tunnbrödet – en läcker historia
Glass – en historia i tid och rum
Rättvis choklad – en kamp på liv och död
Vilka kaffefilter är bra?
Vad är kulturspannmål?
Så har våra kaffevanor förändrats
Vaskar du kaffe?
Fika med vovven – är de okey?
Fika genom historien
Är verkligen stenmalet och surdeg vägen till hållbarhet?
När konditorierna var mer än bara kakor
Afternoon tea i Stockholm
Kafferosterier i Sverige
Kaffeguide Stockholm
Kurser i surdegsbakning
Tehus och tehandlare i Stockholm
Landets populäraste bakverk
Fikats historia – en resa i tid och rum
Bjudkopp till behövande – allt du behöver veta om uppskjuten kaffe
Fikaträffar med Äldrekontakt
Fikaträffar som förenar

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.